Frederiksværk Rideklub / Frederiksværk Ridecenter

Kappelhøjvej 127, Frederiksværk

Fredag den 24. maj 2024, 18:00-24:00.

Arrangør: Frederiksværk MotionscenterAndet

Hell Night - XI - 2024

HELL NIGHT er et ekstrem løb som varer 6 timer tilsat elementer kendt fra OCR løb og ekstremløb events. Din opgave er at gennemføre uden at give op undervejs. Hvad du som deltager skal igennem, er altid hemmeligt - RUN, SWIN, LIFT, ADAPT.

Hvem holder Hell Night
Frederiksværk Motionscenter ApS. er værter for HELL NIGHT. Historien daterer sig til 2013 hvor en gruppe af instruktører og medlemmer løb Warrior Dash. Siden har vi ikke set os tilbage - VI ELSKER OCR. I 2014 arrangerede vi det første HELL NIGHT. Missionen var at lave et mere krævende og anderledes løb/event, end hvad vi hidtil havde set.
Den gruppe der løb Warrior Dash i 2013, tog navnet Toughest Warriors og er i dag et OCR hold på mere end 40 løbere. Du vil møde en del af dem til HELL NIGHT i forskellige funktioner, ligesom deres logo er at finde på medaljesnoren og tøj. For os er OCR samvær, sjov og evnen til at slukke for at være for voksen - vi håber du vil lege med.

Traditioner og fornyelse
Der er en del traditioner omkring Hell Night, men der er aldrig to Hell Night som er ens. Der dyrkes fornyelse og udpræget kreativitet, når manuskriptet til Hell Night udtænkes.
Hell Night er designet til at udfordre hjerne og krop. Udfordringerne er mange, og ofte af en art, som kræver en stærk all round fysik, og ikke mindst et stærkt sind. Hell Night blev første gang afholdt i 2014. Deltagerne var 20 venner, som alle var spurgt direkte, og ikke anede hvad de gik ind til. Nu er Hell Night for 100 deltagere. Deltagerne kommer fra hele Danmark, såvel som fra udlandet. I 2024 får Sverige forhåbentlig sin første Hell Night Legende.

PUBLIKUMMER ER MEGET VELKOMNE! - GRATIS

Følg med på vores Facebook for opdateringer.

Entré: 499 kr

Læs mere på hjemmesiden